Skip to content

VOERBAKKEN EN HOOIRUIVEN

Verrijdbare dubbele engelse hooiruif met dak en grote morsbak zodat de schapen ook krachtvoer of bijproducten bijgevoerd kunnen krijgen. Inhoud 1 á 2 pakken hooi. Volledig gegalvaniseerde hooiruif met kunststof wielen. De engelse hooiruif scharniert aan twee kanten. Leverbaar in de maten 1,50 meter en 2,50 meter.

De creepfeeder is een verrijdbare, instelbare, metalen lammerenvoerbak met traploos instelbare openingen waardoor alleen lammeren tijdens de zoogperiode toegang krijgen tot het krachtvoer in de bak. Na het spenen kan de creepfeeder gebruikt worden om de lammeren onbeperkt te blijven bijvoeren. Het aantal vreetopeningen per creepfeeder bepaalt het aantal lammeren dat aan een creepfeeder kan vreten. (5 lammeren per vreetopening). Leverbaar in 1,50 meter: 14 openingen, ongeveer 90 kilo krachtvoer. Leverbaar in 2,50 meter: 24 openingen, ongeveer 150 kilo krachtvoer.

Het bijvoeren van lammeren voor juiste groeisnelheid

De Creepfeeder oftewel lammeren bijvoerbak is een unieke en solide voerbak. Door middel van instelbare spijlen kan u de ruimte zo instellen dat alleen de lammeren krachtvoer kunnen opnemen. Het schapenhoofd past er dan niet door. De creepfeeder heeft een scharnierend veiligheidsrek dat er voor zorgt dat de lammeren niet vast komen te zitten.

Gegalvaniseerde opzet hooiruif van gaas welke eenvoudig aan het hekwerk is te hangen. (maximale pijpdikte 3,5 cm.) Heeft een afmeting van 50 x 70 cm en is uitgevoerd in maaswijdte van 5 x 7 cm.

Gegalvaniseerde gevelruif, ruif is eenvoudig aan de muur te bevestigen, maaswijdte 5 x 7 cm. Leverbaar 1,50 x 50 cm en 2,50 x 50 cm.

Gegalvaniseerde hangruif, de ruif is eenvoudig te bevestigen op de voerhekken, ponystallen en weidehekken. Maaswijdte 5 x 7 cm.

Gegalvaniseerde ronde balen ruif, voor ronde hooibalen. Diameter 1,55 cm.

Naast onze grote balenruif hebben we nu ook de kleine balenruif speciaal voor pony’s. Deze hooiruif is een gegalvaniseerd voedselrek, deze hooiruif kan gebruikt worden voor pony’s. Het rek heeft een vierkant model en beschikt over 12 voederplaatsen. Met de tractor verplaatsbaar. Alle zijdes kunnen open voor het plaatsen van de hooibaal.

Deze hooiruif is een gegalvaniseerd voedselrek, deze hooiruif kan gebruikt worden voor paarden en pony’s. Het rek heeft een vierkant model en beschikt over 12 voederplaatsen. Met de tractor verplaatsbaar. Alle zijdes kunnen open voor het plaatsen van de hooibaal.

Voerbak voor in de wei of stal met gegalvaniseerde eindstukken en poten, deze voerbak kan niet omvallen. In diverse maten leverbaar.

Voerbak voor in de wei of stal met gegalvaniseerde eindstukken op stevige poten. Diverse maten leverbaar.

 

Kunststof voerbak, 12 liter. Zeer stevige voerbakken, te bevestigen tegen de muur of stalwand op elke hoogte.

OFFERTE AANVRAGEN