Skip to content

VOERHEKKEN

Zelfsluitende voerhek voor schapen, wordt veel gebruikt voor potstallen. Dit gegalvaniseerde voerhek met beweegbare diagonale spijl is zeer geschikt voor ooien met lammeren. De spijlen vallen dicht nadat de ooi gegeten heeft, waardoor lammeren nauwelijks kans zien om op de voergang te komen. Het voer blijft schoon en er zijn nagenoeg geen verliezen. Is leverbaar tot 4 meter lang, dit hek is 0,85 cm. hoog.

Zelfsluitende voerhek voor schapen. Dit gegalvaniseerde voerhek met beweegbare diagonale spijl is zeer geschikt voor ooien met lammeren. De spijlen vallen dicht nadat de ooi gegeten heeft, waardoor lammeren nauwelijks kans zien om op de voergang te komen. Het voer blijft schoon en er zijn nagenoeg geen verliezen. Is leverbaar tot 4 meter lang, dit hek is 1.00 cm. hoog.

Dit zeer degelijke uitgevoerde gegalvaniseerde voerhek voor schapen met beweegbare diagonale spijl is zeer geschikt voor ooien met lammeren. De spijlen vallen dicht nadat de ooi gegeten heeft, waardoor de lammeren nauwelijks kans zien om op de voergang te komen. Het voer blijft schoon en er zijn nagenoeg geen verliezen. Is leverbaar tot 5meter lang. Dit hek is 0,90 cm. hoog. Het solide voerhek is leverbaar met verstelbare poten en pootgrendel.

Opklapbare gegalvaniseerde voergoot van 20 cm. breed voor het voeren van krachtvoer aan het diagonale voerhek. Montage biksbak aan diagonaal middels ophangbeugels en bevestigingssets.

Biksbakbeugel links en rechts Bevestigings sets t.b.v. biksbak

PVC ruwvoerbak voor diagonaal voerhek. Leverbaar in ieder gewenste maat deze wordt doormiddel van beugels aan het hek gehangen. Makkelijk schoon te maken en hygiënisch.

Dit tussenhek met dubbele ruif wordt gebruikt tussen de stallen in zodat u ooien aan beide kanten kunnen eten. De maaswijdte van het gaas is 5 x 7 cm. Het tussenhek is op maatwerk leverbaar.

Dit voerruifhek kan bij de ooien met lammeren toegepast worden, ideaal om mais en brok bij te voeren met daarboven een ruif met gaas. Maaswijdte 5 x 7 cm. Standaard lengte 2,5 meter of als maatwerk leverbaar.

Dit voerhek kan bij ooien met lammeren toegepast worden, ideaal om mais en brok bij te voeren. Standaard lengte 2,5 meter of als maatwerk leverbaar.

Voerhek geschikt voor geiten en schapen. Met drie verstelbare buizen. Eventueel leverbaar met voergoot van PVC 315 en beugels.

 

OFFERTE AANVRAGEN